In the spotlights: Marjolein Teepen

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Boven in de bergen, wandelend en de wereld vanaf een bepaalde hoogte bekijken. Alles zien op een dag: de regen, de zon, de wind, de sneeuw, regenbogen, wolken, sterren, warmte en kou. Dat is mijn ultieme dag: kijken hoe mooi de wereld is en blij zijn dat je hiervan deel uit mag (!!!) maken.

Wat is jouw ultieme droom?

Dat ik gelukkig in het leven mag staan, op wat voor manier dan ook.

Wat is jouw grootste passie?

Mijn grootste passie is toch zeker wel dansen en zingen, het theater maken. Het is de aard van mijn beestje, geen ontkomen aan.

Wat is jouw beste eigenschap?

Ik ben een doorzetter. Daarnaast kan ik ontzettend veel om mensen geven en voor ze door het vuur gaan.

Wat is jouw slechtste eigenschap?

Ik ben ongeduldig. Daarnaast ben ik erg hard voor mezelf.

Wie bewonder jij?

Ik bewonder een heleboel mensen. Je zou kunnen stellen dat ik ontzettend veel waardering heb voor alles en iedereen die handelt vanuit zijn of haar hart, om zo anderen ten dienste te staan.

Wat is jouw levensmotto?

Volg je hart en ziel en blijf trouw aan jezelf.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik haal inspiratie uit de wereld om me heen, de mensen en mijn dromen. Ook kijk ik naar het werk van anderen om te zien hoe iemand anders met iets omgegaan is. Wat er in zijn of haar hoofd zat. Op die manier kan ik zien wat er allemaal mogelijk is met de ideeen die in mijn eigen hoofd zitten.

Waar geloof jij in?

Ik geloof dat alles mogelijk is. De wilskracht die een mens kan bezitten om iets te doen of door te zetten, kan groter zijn dan we kunnen bevatten. Het lot speelt hierin een grote rol, maar iedere dag heb je zelf een kans om te bepalen op welke manier of via welk pad je dit lot wil bereiken of bewandelen.

Wat zou jij graag op Vrouw.nl willen lezen?

De verhalen van vrouwen die door middel van hun vertrouwen in hun ideeën of handelen, iets bereikt hebben wat een grootse verandering teweeg gebracht heeft. Dit lijkt me zeer interessant.

Lees ook het interview met Marjolein over Man van la Mancha!