Nieuws: Symposium 'Het meervoud van lef is leven'.

Lifestyle door Redactie Ze.nl

Lekker soepel leven met een grote glimlach op je gezicht hoort wellicht niet meer bij deze tijd.
Of toch wel?
Of juist wel?
Maak jij het verschil?

Alles wat je hiervoor nodig hebt is dat kleine beetje lef, waarvan het meervoud leven is.
Hoe je dat doet? Met bewustzijn. Bewust zijn. Dat jij het bent die denkt. Dat jij het bent die reageert. Dat jij het bent die de oorzaak van het gevolg is. Niemand anders, niets anders. Wat een uitdaging!

Jij bent de baas, jij bent de schepper, de vormgever. Jij bent degene die jezelf inspireert omdat je je laat inspireren. En dat is een keuze. Een bewuste keuze.
Het directe gevolg is vertrouwen. Vertrouwen dat het helemaal goed met je is. Dat het helemaal goed met je gaat, altijd. Inclusief alle tegenslagen en alle beren op de weg. Die horen erbij.

Jij maakt het verschil. Jij zegt: ‘Ja, ik wil’. Met lef. Meer niet, gewoon lef, punt. Het meervoud is het ervaren. En je kunt het. Dat weet ik. Je kunt je leven ‘uploaden’ en toch gewoon je dagelijkse dingen doen. Met méér plezier, met méér inspiratie, met méér geuit verlangen, met méér vormgegeven idealen. Doe je met mij mee?


Carmen de Haan werkt al meer dan 20 jaar als Vernieuwend Denker en trainer.
Onder het motto ‘Het meervoud van lef is léven’ wordt er eind februari een spetterend symposium georganiseerd. Een symposium over motivatie, inspiratie, uitdaging en groei met boeiende sprekers zoals Peter Faber, Annemarie Postma (Ziels Eigenwijs), Willem de Ridder (Spiegelogie) en Geert Kimpen (auteur van o.a de Kabbalist). Dit inspererende evenement vindt plaats van 26-28 februari 2010. Wilt u hierbij aanwezig zijn ga dan voor meer informatie naar www.carmendehaan.nl

*Ook op vrOuw: Interviews met Willem de Ridder, Geert Kimpen en een column van Annemarie Postma