Vrouwelijke ondernemers presenteer jezelf!

Lifestyle door Redactie Ze.nl

CRAVE amsterdam is een boek waarbij vrouwelijke onderneemsters hun eigen verhaal vertellen en daarmee werken aan personal story telling. Met deze vorm van personal branding groeit de naamsbekendheid en daarmee de aandacht voor het bedrijf met haar producten en diensten. De opzet van het boek is aandacht voor de onderneemsters achter het merk waarmee inzicht, waardering en merk voorkeur wordt gecreëerd.

De creatie van het CRAVE boek betekent een slimme zet van vrouwen die gezamenlijke PR verzorgen, samen de kosten dragen voor unieke publiciteit en zelf origineel marketing materiaal krijgen voor eigen promotie!

CRAVE biedt onderneemsters een unieke kans om klanten te verrassen met een inspirerend boek voor eigen gebruik of om als geschenk cadeau te doen. Deze guide is een verrassend en inspirerend limited edition relatiemarketing cadeau voor dienstverleners en een omzetverhogend product in (web-)winkels omdat ieder verkocht boek ook een bijdrage toekent aan de verkopers.

Tenslotte biedt CRAVE bovenal een verfrissend netwerk van vrouwelijke onderneemsters die er voor elkaar zijn om succes in het ondernemerschap te realiseren!

Wil je meer weten of meedoen?
Neem dan contact op met Athalie Stegeman via athalie@craveparty.com of 06-50243993.

Marjon van de Hoofdredactie van vrOuw.nl bezocht laatst een CRAVE party, zie hier