Doe een wens vandaag!

Vandaag is het 29 februari, een schrikkeldag, en tevens ook Dag voor de Toekomst. Een schrikkeldag is de som van de extra tijd die elk jaar over is. Eens in de vier jaar kunnen we deze gespaarde tijd gebruiken. En zo geeft vandaag ons als het ware een doorkijkje naar de toekomst.

De initiatiefnemers van deze dag roepen ons op om deze tijd eens bewust anders te gebruiken. Ze geloven erin dat we met elkaar de toekomst positief kunnen beïnvloeden als we ons bewust iets wensen. Immers; iedere wens of verlangen is het begin van een creatie.

Iedereen kan ambassadeur zijn voor de toekomst. Ook jij kunt initiatief nemen en zorgen voor verandering. Zorg ervoor dat de toekomst eruit komt te zien zoals jij dat wilt. De toekomst ligt niet vast. Als een geweldige, nog ongevormde potentie komt de toekomst naar ons toe. Het is aan ons om de toekomst vorm en richting te geven.

Sinds het jaar 2000 vragen ze mensen op 29 februari om stil te staan bij hun wens voor de toekomst. Ook zijn er veel wensvlaggen gemaakt. Bij de pont over het IJ achter Amsterdam CS kunnen mensen vandaag hun toekomstwens opschrijven of vertellen voor de camera.

Zie ook: www.zinfo.nl