Vind innerlijke rust (+WIN)

Steeds meer mensen doen het: mediteren en visualiseren. Mediteren is het geitenwollensokken imago al lang kwijt, sterker nog: het is hot. Half Hollywood brengt de nodige tijd door op een meditatiematje. En ook onze eigen bekende Nederlanders mediteren en visualiseren er lustig op los.

Innerlijke rust

Innerlijke rust vormt de basis van alle meditatie en visualisatietechnieken. Innerlijke rust, zie dat maar te bereiken met overvolle agenda's, kinderen die naar clubjes moeten, partners die aandacht wensen, het huishouden dat gedaan moet worden en al die andere activiteiten waar wij vrouwen onze dagen mee vullen.

Goed nieuws! Tijdens de meditatie- en visualisatie middagen en avonden van Andromeda leer je hoe je deze staat van innerlijke rust bereikt. En van daaruit hoe je er ontspannen op los mediteert en visualiseert. Je leert wat het verschil is tussen mediteren en visualiseren en ervaart direct wat beide voor je doen.

Speciaal voor de bezoekers van Vrouw.nl geeft Andromeda twee kaarten weg voor de meditatie/visualisatie avond 'Ontspannen en Mudra's' op donderdagavond 12 maart. De avond begint om 20.00 uur, eindigt omstreeks 22.30 uur en vindt plaats in Middelie (nabij Volendam). De winnaars ontvangen op de avond zelf als extraatje de cd Powermoments met daarop een aantal zeer korte, maar efficiënte meditaties om snel bij te tanken.

Voor meer informatie over de meditatie- en visualisatie middagen en avonden die Andromeda organiseert klik hier.

WIN!

Vrouw.nl mag één keer twee kaarten voor dit event weggeven. Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Andromeda" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 20 februari 09.00 uur.