Week Van De Lingerie

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Elke vrouw draagt lingerie. Al zal de één eerder gaan voor een heerlijk zittende simpele onderbroek met sportieve bh en een ander voor een kinky setje. Eigenlijk kan iedereen wel iets vinden van zijn of haar gading in de nieuwe najaarscollectie, want de terugkerende kernwoorden zijn Romantiek, Verleiding en Sportief?

In de range van sportief, stoer met een tikkeltje romantiek, voorziet Esprit ons van een collectie met het thema Aspen-Colorado. Gericht op het ski- en snowboardgevoel kan je je romantisch stoer voelen in basiskleuren van lichtblauw, marine, roze en wijnrood. Ook Livera brengt sportieve ondermode in lichtblauw, rose, rood- en bruintinten. Qua dessins zien we strepen, bloemen en fantasieprints.


Zonder de naadloze en voorgevormde t-shirt bh kunnen we ondertussen echt niet meer. Standaard zal je ze in de nieuwe collecties ook weer terugvinden. Voorzien van nieuwe prints, dessins en applicaties blijven ze aantrekkelijk en altijd garant voor een leuke en praktische nieuwe aanschaf.


Echter met de naderende winter, de warme truien en de vele lagen kleren over elkaar heen, kunnen we ook weer gerust terugvallen op de minder gladde bh?s. Passend bij de donkere en gezellige avonden, kunnen we ons weer op en top vrouw voelen, want de nieuwe collecties stralen op en top verleiding en romantiek uit.

Livera biedt een verleidelijke collectie in warme roze tinten evenals rood, donkerpaars en zwart.
De verleiding en romantiek wordt vervolgens ondersteund door volop gebruik te maken van tierlantijntjes in alle vormen: rijglintjes, strikjes, sierlijke bandjes, veertjes, strass-steentjes en ruches. Daarnaast veel kant, borduursels en doorschijnende stoffen.
Meer sofisticated vinden we de verleiding in het thema "Charleston" van Livera. Een combinatie van bruin met lichtblauw, grafische bloemenprint en geweven lint door de cup.


Ook Hunkemöller pakt uit in verleiding en romantiek. De romantiek vinden we terug in de collectie Sheherazade. Gebaseerd op de verhalen van 1001 nachten, voel je je een ware Oosterse prinses. Het door Lore Krauland ontworpen setje van goudkleurige stof, gedecoreerd met afneembare parelkettingen, laten je bijna doen buikdansen!
Voor de verleiding haalt deze zelfde ontwerpster haar inspiratie uit de film "Matrimonio all'italiana". De collectie is een hommage aan de filmlegende Sophia Loren en draagt daarom ook haar naam. Met deze collectie wordt geprobeerd de verleidelijke uitstraling van de film diva te benaderen, met behulp van transparante soepele stoffen, pailletten en een diep decolleté.


Tot slot moet nog worden opgemerkt, dat er veel aandacht wordt geschonken aan grotere maten. Uit marktonderzoek is gebleken dat cupmaten en kledingmaten steeds meer toenemen. De markt springt hier handig op in en dat is zeker een geluk voor de volle dames die voorheen niet verder kwamen dan ouderwets degelijk ondergoed.

En... o ja, mannen ondermode? Ja die is er ook volop. Gedurfd en trendy. De mode is er klaar voor. Nu de mannen nog! Maar wat dat betreft... laat je maar lekker verrassen!

Zie ook:
www.livera.nl
www.hunkemoller.nl