Onthullen, die bolle buik!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Tip

Koop een hippe buikband; deze is echt multifunctioneel. In de zomer dient deze nog eens als mini-mini rokje, bij het stappen als leuke strapless top en? om je half open broek te verbergen Schuif de band gewoon over je openstaande broek en niemand ziet iets!
Miss Etam heeft heel leuke banden in allerlei kleuren en dessins.


Zwangerschapsmode is mode die meegroeit met je buik doordat de stoffen van stretchmateriaal zijn. Soms is er ook een elastieken band in de taille gezet. Wat het lekkerste zit of mooiste staat verschilt per kledingstuk dus voor alles geldt echt: passen!
Zwangerschapsmode of positiekleding: het klinkt nog steeds een beetje ouderwets. Veel winkels en modeontwerpers willen dit veranderen door het merk een wat hippere naam te geven. Om maar een paar te noemen: Happy Days, Baby on Board, Mom2B, Future Maman etc.

Afbeelding verwijderd door redactie
Mode van Future Maman

H&M heeft betaalbare en leuke positiekleding, maar de collectie wordt niet zo vaak uitgebreid als een ?normale? collectie. Wel is er elk seizoen wel een nieuw item te vinden en verschilt het aanbod erg per vestiging.
Miss Etam vind ik een topper als het gaat om positiekleding en heeft regelmatig nieuwe buikbanden en eigentijdse mode. V-hals blousjes in de gypsy-stijl of een volledige kerst outfit, bij Miss Etam slaag je vrij makkelijk!
Prenetal is al een bekende op het gebied van zwangerschapsmode en biedt naast alle babyspullen ook een aardige keus in moeder-in-wording-mode.

Webshoppen

Geen zin om met je bolle toeter door de stad te banjeren? Volop keuze op het wereldwijde web: Baby on Board is de webwinkel van Mom2Be en heeft een aardig aanbod aan positiemode. Je vindt er ook babyspulletjes en verzorgingsproducten.
Iets prijziger en ook te vinden als gewone winkel in Breda, Den Bosch, Rotterdam,Bussum en Groningen is Future Maman.
Babywinkel.nl is een webshop met wat meer eenvoudige en degelijke kleding.
Nog meer: 9Months (betaalbaar en net even iets anders. De site is wel iets minder overzichtelijk en niet zo erg fraai vormgegeven)
Negen maanden mooi: een webwinkel met lekker veel keus.

Afbeelding verwijderd door redactie
Mooie buikband van Noppies, te koop bij 9maandenmooi

Tip:

De site van Noppies (flash) is een aanrader. Op de site kun je bladeren in een digitale catalogus en bij elk kledingstuk wordt je getrakteerd op een mini-modeshow op de catwalk.
Mode van het merk Noppies wordt in verschillende zaken verkocht. Kies via de Store Locator je woonplaats en je krijgt direct alle Noppies dealers te zien.

Cadeautje voor een zwangere vriendin?

Vivian Ewbanks is vorig jaar haar eigen collectie stoere T-shirts begonnen met grappige teksten voor de echte supermom.
Kreten als: ' Do not touch' of 'Iam still sexy!' als opvallend gekleurde print op je t-shirt: maak je supermomstatement! Via de site van Supermom kun je online bestellen en BN'ers in Supermom-mode bekijken. Leuk en origineel als cadeautje voor die zwangere vriendin!


Voordelig
Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan kleding tijdens je zwangerschap? Lenen van inmiddels bevallen vriendinnen kan natuurlijk ook. Bovenkleding hoef je trouwens meestal niet speciaal in een zwangerschapsmodezaak aan te schaffen. Een maatje groter en van stretchmateriaal werkt prima