Terug naar de basis: KLEUR

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Rainbow Babies

Het merk Rainbow Babies is ontstaan uit een zoektocht van ouders naar wat zij noemen "eenvoudig betaalbare bont gekleurde babykleertjes". Toen de jongste kon lopen is Lucie Broekema het bedrijfje opgestart en sinds 2003 is de kleding van Rainbow Babies online te koop. De kledinglijn is verkrijgbaar in tien kleuren en bestaat uit simpele katoenen rompertjes, shirts, jurkjes, broekjes, spencers, maillots, mutsjes, sokken en zwemkleding.
www.rainbowbabies.nl

Afbeelding verwijderd door redactie

GoodMoodKids

De kleding van Good Mood Kid is ook effen van kleur, maar richt zich meer op de modekleuren van het seizoen. Ook hier simpele jurkjes, broekjes, rompertjes en shirtjes, maar met iets meer bijzondere details. De organisatie achter GoodMoodKid streeft naar een zo zuiver mogelijk proces. Dat betekent onder andere dat ze alleen met fabrikanten werken die garanderen geen kinderarbeid in te zetten. Allen verkoop via de site.
www.babywinkels.nl

Afbeelding verwijderd door redactie

Koeka

Koeka heeft naast basic kinderkleding ook een collectie aanverwante artikelen in frisse, felle kleuren. Denk hierbij aan slabbertjes, omslagdoeken, spuugdoekjes, spenendoekjes en picknick-kleden. De vormen van Koeka zijn eenvoudig, maar wel erg stijlvol en aantrekkelijk voor kinderen. Op ieder artikel is een groot naamlabel bevestigd. Koeka is onder andere verkrijgnaar bij de Bijenkorf en online winkel Tinydodo.
www.tinydodo.nl

Afbeelding verwijderd door redactie