De Neffa Letterbag

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Neffa heeft inmiddels een keuze uit 3 modellen. Allereerst is er de Letterbag. Een tas met een verstelbare schouderriem die door zijn vorm lekker om het lichaam hangt; alsof deze persoonlijk voor jou gemaakt is. Het formaat is handig, er is genoeg ruimte voor alle dagelijkse activiteiten en formaten als A4 documenten. Zelfs een kleine multomap is geen probleem. Daarnaast zit er nog een extra vakje in voor bijvoorbeeld een portemonnee. Vanwege het materiaal (zeil) kan het ook goed tegen een regenbui. Deze tas wordt bedrukt met letters in wit of zwart. Doordat de letters groter zijn als de tas vormen ze een mooi grafisch beeld. De Littlebag is hetzelfde maar - zoals de naam al zegt - een slag kleiner. Helemaal nieuw is de Largebag oftewel Big Shopper. Een ruime tas voor je als je veel mee wilt nemen naar bijvoorbeeld het strand of tijdens het winkelen.

Door de ruime keuze in kleuren, model en prints zijn er zoveel mogelijkheden dat er voor ieder wat tussen zit. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen ontwerp op de tas te laten zetten. Het ontwerp van deze mooi vormgegeven tassen is online te bepalen op www.neffa.nl Daar zijn tevens een aantal verkooppunten te vinden.

Afbeelding verwijderd door redactie

Neffa komt in een tijd van massaproductie met een personalized concept op een alledaags voorwerp: the Letterbag. Deze mooie vormgegeven tas wordt bedrukt met een print naar keuze. Dit zijn letters zijn die groter zijn dan de tas, waardoor ze een mooi grafisch beeld vormen.