Merry X-mas met Hunkemöller

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het is deze kerst niet enkel goud wat er blinkt. Ook de stoffen glanzen en door alle borduursels, kralen, strass stenen en luxe kant is de feestcollectie van Hunkemöller letterlijk schitterend te noemen. Voor de liefhebsters heeft Hunkemöller een prachtige bh in deze collectie, waarvan het halssieraad een gouden tintje heeft. Deze bh geeft jouw feestoutfit een finishing touch die je voor geen goud wil missen?

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De feestcollectie van Hunkemöller hoeft niet alleen onder je feestjurk gedragen te worden. Zo kan je hun luxe bustier ook als een spannend, feestelijk topje dragen. In combinatie met een prachtige zwarte rok (enkel verkrijgbaar op www.hunkemoller.com) creëer je een heuse partylook, die je tijdens een chique diner kan dragen, maar ook kan aanhouden voor een leuke afterparty!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Na een feestelijk avondje kan je er thuis nog steeds superelegant uitzien in een slipdress of babydoll van zacht satijn, afgewerkt met kant om jouw vrouwelijke kant extra te benadrukken. Wil jij je lief eens écht verrassen, verschijn dan in je eigen versie van de kerstvrouw! Een rode cape met wit bont en bijhorende slip zorgen voor het ultieme kerstgevoel met een dikke knipoog. Je lief zal dit laatste waarschijnlijk het beste kerstcadeautje ooit vinden!

Afbeelding verwijderd door redactie

Heb je tijdens de feestmaand geen tijd om lang te shoppen voor cadeaus, maar je wilt toch met een leuk cadeau aankomen? Denk dan eens aan de Lingeriecard van Hunkemöller, die in een feestelijk jasje is gestoken! Deze lingeriecards zijn verkrijgbaar voor ?5,-, ?10,- en ?25,-.

Zie voor verkoopinformatie en filialen: www.hunkemöller.com
De gehele collectie is tevens verkrijgbaar op www.hunkemöller.com.