Verwen Winter

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De warme winterwereld van Hunkemöller uit zich in hun collectie door het gebruik van zeer comfortabele stoffen en winterse designs. Denk aan hierbij aan ruiten, rendieren, sneeuwvlokken en natuurlijk sneeuwpoppen. Deze zijn verwerkt op t-shirts, hemdjes, slips, huispakken, sloffen en broeken, maar ook op lange nachthemden met een spannend decolleté. Want ondanks het gebruik van de wat dikkere stoffen hoef jij je female touch zeker niet uit het oog te verliezen.

Voor de échte koukleumen onder ons heeft Hunkmöller dit jaar een (nep-)bontlijn, waarmee ijskonijnen zich als een echt konijntje kunnen verwarmen. Een speciaal huispak bij Hunkemöller is geheel gevoerd met (nep-)bont en de bijhorende boots zorgen ervoor dat zelfs de ergste wintertenen ook warm blijven. Met een beetje fantasie is het zelfs sexy te noemen!


Jezelf thuis verwennen gaat natuurlijk verder dan enkel warme kleding dragen. Daarom heeft Hunkemöller vanaf nu ook een geheel nieuwe cosmeticalijn in hun assortiment opgenomen. Deze bevat onder andere een bath&body lijn in een zachte vanille geur gecombineerd met een vleugje bloemen. Deze lijn bestaat uit een bodylotion, een bath&shower gel, een handpomp met zeep, een make-up tasje en een slaapmasker van kant. Een complete verwenset dus; leuk voor jezelf, maar ook weg te geven onder de kerstboom! De bath&body lijn is namelijk al leuk verpakt als een grote cadeauset.
Naast de bath&body producten bestaat de cosmeticalijn uit een french manicure set en een bronzed beauty setje, beide schattig verpakt in een trendy tasje.

Zie voor verkoopinformatie en filialen: www.hunkemoller.com