De blouse mag weer!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Wolford, van huis uit een lingeriespecialist, had altijd al blouses in haar wintercollectie, maar deze bleken de afgelopen maanden een schot in de roos. Vandaar dat zij in hun zomercollectie 2007 enkele nieuwe modellen heeft opgenomen. Kant, katoen en zijde zijn de belangrijkste materialen, die speels in de blouses worden gepresenteerd.


Milan & Madison Avenue

Met de blouse kan je tegenwoordig alle kanten op. Stijlvol oversized gedragen met een legging, nauwsluitende pantalon of mooie spijkerbroek. Maar ook nonchalant gecombineerd met een gracieus mantelpakje. Je kan hem informeel dragen en dus ook elegant. Maar wat telt voor Woolford is dat de blouse een ontwerp vormt met intrigerende details. En in de design ervan moet er ruimte zijn voor een experimentele combinatie van materialen, knopen, manchetten en looks.


Garcia & Macao Flower

Deze uitbreiding van blouses in hun collectie versterkt de positie van Wolford in het ready-to-wear segment. Twee jaar geleden maakte de nieuwe collectie ? met klassieke rokken en broeken als aanvulling op de populaire panty's en bodywear ? haar uiterst succesvolle debuut. Met Antonio Berardi, de nieuwe Creative Director, wordt een volgende stap in Wolfords evolutie als totaalmerk gezet.


Mystic Lace Blouses

De nieuwe blouses zijn vanaf midden januari 2007 verkrijgbaar.
Verkoopinformatie: 073-692 86 92 - Website: www.wolford.com