Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Björn Borg Summer 2007

In de jaren '70 stond tennisster Björn Borg bekend om zijn tennisspel, maar ook om zijn lange haar met hoofdband. Toen al bracht hij mode en sport samen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij na zijn glorierijke tenniscarrière begon aan zijn eigen kledinglijn. Dat viel echter niet mee, vandaar dat hij in 1987 zijn naam in licentie gaf aan de Scandinavian Sourcing and Design Group te Stockholm. Deze organisatie lanceerde als eerste Björn Borg Underwear en in de loop der tijd kwamen hier meerdere producten bij. Het huidige assortiment omvat bodyfashion, casualwear, sportswear, badkleding, underwear, lingerie en bags.


Dit jaar wordt het beeld wat cleaner. De kleur wit speelt hierbij een belangrijke rol, samen met donkere diepzeetinten als antraciet, diep donkerblauw en zwart, met contrasterende en oplichtende, heldere kleuren als geel, smaragdgroen en koraalrood.

Het ondergoed en de badmode voor de lente/zomer 2007 verschijnt in een ruime combinatie basic en trendy kleuren en prints. Dit grote spectrum kleuren en patronen vind je terug in de gehele collectie. De verscheidenheid is enorm, maar de unieke handtekening van Björn Borg blijft natuurlijk!


In Nederland kun je bij maar liefst 15 Björn Borg Stores terecht in de steden Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, 's Hertogenbosch, Lelystad, Maastricht, Rotterdam (2x), Tilburg en Utrecht. Voor adressen surf naar www.bjornborg.nl of bel: 020 - 365 78 48.