Fashion / Mode & trends
Mode & trends

In Italian Shoes

De schoenmakers uit Parabiago staan bekend om hun ambachtelijke kunnen. Met Italiaanse flair en deskundig gebruik van kleuren en materialen worden de ontwerpen van de designer zorgvuldig uitgevoerd. De traditie van Fratelli Rossetti sluit daarom moeiteloos aan bij de grote trends van dit moment.


In hun lente/zomer collectie 2007 vinden we bijvoorbeeld de Georgy (1e foto); een mannelijke, beetje retro schoen. Ze zijn gemaakt van soepel leer; heel geraffineerd met een koloniale look. De laarzen, gemaakt van zadelleer, hebben een open punt. Een erg grappig detail en het schept een mooi contrast. Ook hebben ze mocassins met een ronde punt en diep uitgesneden ballerina's, heel netjes en beschaafd. Erg trendy zijn de ultraplatte Flip-Flops, die met drie verschillende hakken verkrijgbaar zijn: gladde zool, platformzool en kurkzool. Op de open modelletjes zien we fantasiejuwelen, riempjes en een beetje blingbling. Vooral leuk voor de zwoele zomeravonden!

De schoenen zijn niet alleen prachtig, maar ze zien er ook uit alsof ze heerlijk lopen. Dat zal ook vast wel, want het leer, de afwerking, de snit en het model zijn allemaal in perfecte harmonie. Deze schoenen zouden onze Máxima niet weerstaan en ook jij zou je als een prinses voelen, met deze kroontjes van juwelen aan je voeten. En met zo'n trendy tas is het geheel he-le-maal af! Wat wil je als vrouw nog meer?

Voor meer verkoopinformatie en adressen bel: 020-419 75 76.