Communie- en bruidskleding van Marybel

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Romantisch...

Zoals het echt past bij de Eerste Communie of een bruiloft, doet de kleding zeer romantisch aan. Er zijn vele verfraaiingen toegepast op de collectie. Fijne kraaltjes, gehaakte buttons en satijnen strikjes geven de kleding een sprookjesachtige uitstraling. Er is zelfs gedacht aan een transparante print van roosjes en corsages op de colberts. Om het allemaal speels en vrolijk te maken ontbreekt het de Marybel collectie niet aan schattige randjes, koorden en petticoats.

Klik op de thumbnail voor een grotere foto:

..en toch hip!

Helmaal hip aan deze collectie is de ballonrok en de jurk. Onderaan de kledingstukken zijn losse flappen ingezet, die zorgen voor een frivool effect. Ook helemaal van deze tijd zijn de bolero's en het gilet voor de meisjes. Daarnaast zijn er accessoires als kettingen toegevoegd aan deze collectie. Om alles goed draagbaar te maken, ook nog ná de bijzondere dag, heeft Marybel aan basic shirts en de kleuren gedacht. Want behalve witte broeken, rokken en jurken zien we ze ook in een grijstint.


MB Boys

Voor de jongens maken blouses een groot deel uit van de bruids- en communiecollectie. We zien ze met schuin aangezette ruiten en strepen in de lengte. Alles in een grijze en beige tint. Daarnaast is er veel gewerkt met stiksels, zowel op de blouses als op de (driekwart) broeken. Om het allemaal wat stoerder te maken zijn er colberts met grote opgeblazen zakken en shirts met tekst als opdruk. Ook ontbreken de polo's, spencers en vesten niet aan deze collectie voor de boys.

De kleding van Marybel wordt in zeer veel winkels door heel Nederland verkocht. Kijk voor adressen en verkoopinformatie op hun website: www.marybel.nl