Lindessa

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Lindessa gaat de zomer tegemoet met felle kleuren als koraalrood, groen, oranje en roze. De kleuren lopen subtiel in elkaar over, zodat er originele en eigentijdse prints ontstaan. Qua dessins voeren grafische prints en bloemenprints de boventoon. Vrouwen met een maatje meer zijn bij Lindessa ook van harte welkom. Ze verkopen namelijk badkleding tot en met de G-cup. De badmode in de grote maten is net zo kleurrijk en actueel als die in de minder grote maten.


Cyell

De collectie van Cyell heeft een exotische uitstraling. We zien veel kleuren en originele prints. De collectie biedt verschillende modellen bikini?s. Leuke bijpassende pareo?s en rokjes zorgen voor de finishing touch. Cyell staat bekend om haar kwaliteit en goede pasvorm.


Mix & Match Seafolly

Ga jij deze zomer voor originele en gedurfde badmode? Kies dan voor het Mix & Match-programma van Seafolly en stel zelf je eigen strand-outfit samen. Seafolly is een hip, sexy en onderscheidend merk. Lindessa heeft dan ook niet voor niets voor dit merk gekozen. De collectie sluit naadloos aan op de persoonlijke behoefte en voorkeur van de moderne vrouw, want geen enkele vrouw is hetzelfde. Opvallende halter- of tankinitops in een grafisch- of streepdessin kunnen naar hartenlust worden gecombineerd met één van de gedessineerde of uni slips of boxers. Zwart, blauw, roze, groen en bruin zijn de kleuren die de hoofdrol spelen.


Elegant

Ga jij juist voor de klassieke look, dan heeft Lindessa ook hele mooie exemplaren in haar collectie. De klassieke badmode is namelijk luxueus afgewerkt. In de badmode van de merken Maryan en Lidea kun je deze zomer heerlijk flaneren. Chic zwart in combinatie met wit zorgt voor een mondaine Zuid-Franse uitstraling. Naast elegant is deze badmode ook functioneel en toch heel vrouwelijk.


Ook dit seizoen geeft Lindessa weer een hippe strandtas weg, zodat je er deze zomer goed bij kunt lopen op het strand. Bij aankoop van een artikel uit de collectie krijgt je de badtas cadeau. Ga voor meer informatie naar www.lindessa.nl