Nieuwe bikini's van Hunkemöller

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De badmodecollectie voor de zomer van 2007 bevat volgens Hunkemöller vernieuwende en gewaagde ontwerpen. De badpakken laten het nodige bloot zien en de strandmode is gemaakt van luxe stoffen.

De 'tankini' laat bijvoorbeeld een gedeelte van de huid tussen borsten en buik onbedekt. En badpakken die laag zijn uitgesneden in de halspartij geven een duizelingwekkend decolleté. Goed nieuws voor iedereen die het allemaal iets minder bloot wil: de witte badpakken zijn gemaakt van een speciale stof die niet doorschijnend is.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Naast bikini?s en badpakken bevat de zomercollectie van Hunkemöller ook pareo?s, rokjes, tunieken, jurkjes en slippers. De kleding 'om in te flaneren' heeft dezelfde stijl als de badmode. Slippers zijn voorzien van pailletten of kralen die ook zijn terug te vinden in bikini?s of badpakken.

Afbeelding verwijderd door redactie

De jurken en tunieken die Hunkemöller voor deze zomer heeft ontworpen kan je bijna geen badmode meer noemen. De vrolijk gekleurde katoenen jurkjes zijn niet alleen geschikt voor bij het zwembad of aan het strand ? ze bieden een casual outfit voor allerlei zomerse gelegenheden. De tunieken van 100% zijde zijn al net zo veelzijdig.

Afbeelding verwijderd door redactie

De badcollectie van Hunkemöller zal op de markt worden gezet onder de naam Bodique. Ik ben benieuwd naar de reclamecampagne voor die nieuwe merknaam.

Meer info: www.hunkemöller.nl