Nieuwe Batavia-stad vandaag geopend

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Voor de officiële opening onthulde Batavia Stad onder leiding van Froukje de Both een Inspiratie-expositie met vijf trendthema?s, ontwikkeld door Nederlandse topstylisten. Acht modestatements voor vrouwen en mannen. Het publiek kan de expositie tot en met augustus zien schitteren. En ook zélf verrast worden door de stylisten. Op speciale Style Saturdays geven ze persoonlijk inspirerende stijladviezen tussen 11.00-13.00 en 14.00-16.00 uur:

? Patty Zomer 14 juli
? Danie Bles 21 juli
? Maik de Boer 28 juli
? Philip de Liever 4 augustus
? Xandra Brood 11 augustus

Dankzij de totale 'New Look' schitteren de merken als nooit tevoren. Batavia Stad bood al iconen als Adidas, Benetton, Björn Borg, Lacoste, Levi's, McGregor, Nike, O'Neill, Suit Supply, Triumph en Zaza. In het nieuwe gedeelte komen daar onder andere bij: Carlo Colucci, Geddes & Gilmore, Geox, Marc Picard, Marlboro Classics, Polo Ralph Lauren en Riverwoods. Maar ook design stores en winkels als Villeroy & Boch.

Aangrenzend is het uitgebreide Mexx/Liz Claiborne Outlet gevestigd. Met de collecties Mexx Women, Mexx Men, XX by Mexx, Mexx Youth, Liz Claiborne en Monet & Co. accessories. En uiteraard heeft de modemetropool voor een heerlijke, ontspannende dag ook professionele kinderopvang en horeca zoals La Place en Ben & Jerry?s.

Batavia Stad behoort tot de populairste attracties van het land en ontving onlangs nog haar tien miljoenste bezoeker. Het eerste 'factory outlet center' van het land opende augustus 2001.

Batavia Stad is het hele jaar door, zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer info www.bataviastad.nl