Schoenen van Blackstone: sportief en luxueus

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Twee belangrijke elementen uit de najaars- en wintercollectie van Blackstone zijn lakleer en stoere authentieke materialen. Het Nederlandse merk heeft zich hiervoor laten inspireren door het Toscaanse buitenleven, waarbij bewust niet is doorgeschoten in het gebruik van zware materialen. Voor de dames is veel gewerkt met luxe handgeverfde leersoorten en crispy lakmateriaal. De ontwerpen hebben een strakke belijning, afgewisseld met soepele patronen. De herencollectie biedt een serie luxe uitgevoerde sneakers met een goed geklede uitstraling. Door de variatie in leersoorten en het strakke ontwerp heeft de collectie een heel eigen karakter gekregen.

Blackstone Ladies

In de Ladies-collectie biedt Blackstone bijvoorbeeld deze stoere, sportieve laarzen (foto's 1 en 2 hieronder), die ieder jaar weer een succes zijn in een brede leeftijdsklasse. De laarzen zien er jong en trendy uit door de keuze van het materiaal. Stoere en crispy leersoorten worden afgewisseld met meer luxe materialen zoals suède en mooi uitgewerkte details. De adviesprijs is ?169,90.


Het sportieve brogue-model (foto's 3 en 4) was in de afgelopen zomer een echt succesnummer. Voor de komende wintermaanden is dit model in lakleer uitgewerkt. Deze opvallende, elegante schoenen zijn zowel in zwart lak als in rood lak verkrijgbaar tegen de adviesprijs van ?119,90.

De Blackstone-laarsjes voor dames hebben een zeer karakteristieke uitstraling. Deze handgeverfde laarsjes (foto's 5 en 6 hieronder) staan op een markante hak, die direct opvalt door de strakke lijnen. De laars heeft verder een soepele belijning en is uitgevoerd in zacht generfd leer. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoogten en in de kleuren zwart, grijs en donkerbruin. De adviesprijs voor het model S230 (foto 5) is ?149,90; model S240 (foto 6) is verkrijgbaar voor ?139,90.


De exclusieve laarzen op foto 7 en 8 zijn veelzijdig en comfortabel. Er is goed nagedacht over de materiaalcombinaties: de zool bestaat uit rubber en leer. De hak is plat. De stoere look is behouden gebleven, maar ook het elegante is niet vergeten. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: één in lakleer en één in leer. Daarnaast zijn deze laarzen ook als enkelhoge laarsjes te koop. Ze zijn verkrijgbaar vanaf ?179,90 bij de betere winkels.

Blackstone Men

Afgelopen seizoen was de sportbrogue al een groot succes in de herencollectie van Blackstone. In de nieuwe collectie introduceert het jonge merk een nieuwe versie. Andere materialen en kleuren, gecombineerd met strakkere, snellere ontwerpen geven deze sneaker een eigen gezicht. De schoenen hebben een sportieve look met een klassieke twist door de perforaties. De zool is gemaakt van leer, in combinatie met een slijtvast rubberstuk. Een leuk detail is, dat er bij een aantal modellen een handgeschreven tekst over de geschiedenis van het merk op de schoen staat vermeld.


Zwart is nog steeds dé modekleur, en dat zie je terug in de najaars- en wintercollectie voor heren. Er is een breed assortiment luxe sneakers met een stijlvolle uitstraling in het zwart, maar ook bruin en andere kleuren zijn niet vergeten. Er is gebruik gemaakt van fijne leersoorten, lakleer en luxe suède. Zo worden zelfs sneakers echte mode-items! De sneakers zijn verkrijgbaar vanaf ?119,90, de sportbrogues vanaf ?149,90.

Ga voor verkoopinformatie naar www.blackstone.nl of bel 0182-616060.