De wintercolors van Benetton

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Benetton zorgt dit jaar voor een warme winter en dat heeft niets met het broeikaseffect te maken. De warmte komt van zachte, comfortabele stoffen met veel breiwerk en brei-effecten. In de kleuren van warme haardtinten als bordeaux, paars en rood, maar ook in vrolijke ruit- en bloemmotieven én in elegant zwart toont de nieuwe collectie een hoog fashion-gehalte.

Colors!

Veel kleur toont deze winter de New Grunge lijn. Fluweel, imitatie leer- en bont, nylonchintz en wol worden gemengd in modellen die naar de modegeschiedenis verwijzen: felle kleurencombinaties als rood en groen en een hoofdrol voor ruim, versierd en gelaagd breigoed.

Klik op de thumbnails voor een grotere foto

Casual
Swedisch Interiors

presenteert soepele kleding voor overdag. Rokken en pantalons van mannenstoffen en jasjes, capes en blousons met een A-lijn. Met veel grijs, wit en pareltinten spreekt Benetton hier van "Gustaviaanse" kleuren.


Black

Veel zwart is te zien in de Working Chic-lijn en is onmisbaar en onvermijdelijk in de Fake Blacks-stijl. Want zwart blijft een must. Strak en chique met driekwart broeken en gilets op werkgebied. Elegant en sexy met rokjes en jurkjes voor in de vrije tijd.


Undercolors & Accessoires
En Benetton heeft méér dan kleding alleen te bieden! Een uitgebreide underwear collectie bijvoorbeeld. Ook deze is zeer divers en vertoont zowel speels en comfortabel ondergoed, als mooi en sexy nachtgoed. Daarnaast biedt Benetton heel wat leuke accessoires: mooie tassen, stoere laarzen, leuke mutsjes en elegante pumps. Kortom: United Colors of Benetton kleedt de vrouw deze winter van top tot teen aan!