Back to basic met Kipling

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Park Green

en Night Purple zijn de nieuwste kleuren. Ze stralen perfect jouw levendige, individuele lifestyle uit. Ze geven een extra dimensie aan jouw sportieve, praktische benadering en de manier waarop je van alles geniet. Of hou je meer van Tag Grey of Caramel Cream voor een meer discrete, maar even casual chique en moderne stijl? Ach, met een Basic-tas zie je er altijd feilloos, fashionable en functioneel uit. Leve je vrijheid en je verbeelding!


Altijd bezig en altijd actief... dan word je zeker beste maatjes met Robin. Robin is een ruime schoudertas gecombineerd met verfijning en elegantie. Voor een iets sportievere aangelegenheid mag je altijd rekenen op Gym. Deze tas biedt een zee van ruimte, is praktisch en heeft nog een extra handig vakje met rits aan de voorkant. Ideaal voor een sportieve uitstap of een weekendje weg!

Als werkende vrouw zal je gek zijn op Nena, een praktische handtas waar dossiers in passen en waar zelfs een uitneembare 15" grote laptopbeschermer in zit. Volg altijd het goede voorbeeld. Is dat niet jouw motto?


Om je Kipling Basic-tas nog leuker te maken, hebben ze ook leuke bijpassende accessoires, zoals een portemonneetje voor munten (Trix) en een make-up tasje (Trix M). Ben je een globetrotter? Dan vertrek je wellicht niet zonder bijhorend cameratasje Flashy, documentenhouder Travel en opvouwbare toilettas Fresh. Goed checken voor je incheckt!De miniseries zijn super schattig voor speciale meisjes. Game is een leuke draagtas die kinderen diagonaal over hun schouder kunnen dragen om er een boek of spelcomputer in te stoppen. Spend is een kleine, handige portefeuille en PeeWee is een heuptasje voor meisjes. Verder zijn er nog tal van rugzakken voor kleuters en de erg populaire monkey clips!


Werken, reizen, kids, sport, vrije tijd... Basic heeft alles om je leven een beetje leuker en completer te maken. Is dat niet heerlijk spannend?