Zoek de herfst op met Kipling

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Ook al ziet je vriendje niet precies wat er anders aan je is, het valt hem wel op dat er iets veranderd is. Waarschijnlijk ligt dit aan je nieuwe Kipling Arkan-tas, die discreet en modieus is. Het sportieve design heeft binnenin veel ruimte, zodat je al je spullen mee kunt nemen. De Arkan-tas is te verkrijgen in verschillende formaten en opmerkelijke kleuren zoals Tag Grey en Lipstick Red. De heuptas Presto is erg handig voor je basisspullen zoals je telefoon, sleutels en natuurlijk je portemonnee. Met een hoofdcompartiment en twee voorvakjes die afsluitbaar zijn met een rits en klittenband kun je je gerust showen bij je vrienden. De elegante trolley Seattle is handig voor een zakenreis. Met de 4 multi-richtings wieltjes glip je zo langs alle hindernissen op luchthavens en treinstations. Ideaal voor een city trip.

Met de IF collection maakt Kipling al je dromen waar. Het maakt niet uit of je nu kleding of muziek aan het kopen bent, het nuttige kun je met het aangenaam sexy koppelen. De Glory handtas is comfortabel over je schouder te dragen, terwijl de Lucky Leopard print je gevoel voor mode onderstreept. Door de verstelbare schouderriem en de verschillende maten van de Glory (S, M en L) kun je de tas bijvoorbeeld ook gebruiken voor je cursus Pilatus of de afspraak met je fitness instructeur. In de print Funky Stripes sla jij je overal doorheen.

Als je bekend staat als flamboyant en speels en daar ongegeneerd voor uitkomt, is de Grapevine schoudertas in Firework Red echt wat voor jou. Deze print benadrukt je extraverte persoonlijkheid. De Parma en Jazz tassen van de IF collection zijn de must haves voor dit seizoen. De schoudertassen hebben enorme ruimtes voor al je spullen en met de Dancing Flame print ben je urban chic.

De nieuwe seizoenstinten en fantastische prints van de herfstcollectie van Kipling zijn bijzonder goed met elkaar te combineren. Zo past de Lucky Leopard print perfect bij Tag Grey en gaat Lipstick Red goed samen met Firework Red.

Voor meer informatie over Kipling, bezoek de website: www.kipling.com.