Stoer iPod-shirt voor hem en haar

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Urban Tool is een jong bedrijf uit Oostenrijk, dat gadgets maakt die een combinatie vormen tussen mode, sport en mobiele technologie. Dit levert producten op die niet alleen een cool design hebben, maar ook nog eens erg handig zijn in gebruik. Nu komt Urban Tool met de grooveRider: een t-shirt waarin de functies van de iPod geïntegreerd zijn. De grooveRider werd samen met Apple ontwikkeld en maakt het gebruik van je iPod een stuk gemakkelijker, bijvoorbeeld tijdens het joggen.

Hoe werkt dat dan? Je kunt je iPod kwijt in het veilige elastische opbergvak van het shirt. Wanneer je de twee op elkaar aansluit, kun je het shirt gebruiken als een soort levensgrote afstandsbediening. Op de voorkant zitten 'knoppen' voor afspelen, stoppen, vooruit, achteruit en het regelen van het volume. De kabel van de koptelefoon haal je door de speciale kabelgeleider. Eén druk op je shirt en je bent er klaar voor!


De grooveRider kan op lage temperatuur in de wasmachine worden gewassen, ondanks de geïntegreerde kabeltjes die het mogelijk maken je iPod erop aan te sluiten. Door de sportieve materialen (84% polyamide en 16% lycra) zit het shirt ook nog eens lekker comfortabel. Het is verkrijgbaar in het zwart en er is een dames- en herenmodel in verschillende maten. De grooveRider is geschikt voor alle typen en 'generaties' iPods, behalve de iPod Shuffle.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Om de lancering van de grooveRider te vieren heeft Urban Tool een limited edition-serie uitgebracht. De eerste zeshonderd exemplaren ter wereld hebben een speciaal label met het serienummer van het shirt en worden geleverd met een echtheidscertificaat. De limited edition-shirts hebben dezelfde prijs als de normale shirts en zijn via de website te bestellen, uiteraard zolang de voorraad strekt.

De 'grooveRider' is verkrijgbaar voor ¤139,95. Kijk voor meer informatie en andere leuke gadgets op de website van Urban Tool: www.urbantool.nl.