Goed gekleed met Sisley accessoires

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Leer en metaal, raffia en hout, koord en imitatieleer, nylon en leer, stof en lakleer, bamboe en canvas: de damestassen spelen met gecoördineerde materialen. Ze zijn royaal van vorm en pakken uit met geraffineerde details, tot en met Swarovski-kristallen voor de modellen van de beperkte edities. Het S-logo vindt nieuwe toepassingen op stof en geperst imitatieleer. Basistinten, maar ook (en vooral) alle felle, stralende kleuren, naast goud, zilver en brons. Korte, vaak ronde oren bepalen de trend - net groot genoeg om de tas aan de schouder te kunnen dragen. Bij de mannen is de grote trend de licht verweerde plunjezak/koerierstas van gewassen imitatieleer, nylon, canvas en logostof, in zwart, wit, blauw, saliegroen en kastanjebruin, met details in twee tinten.


Bij de damesschoenen vallen de tenen op: nylon voor ballerina's in alle mogelijke kleuren, rubber voor de sportieve versies van logostof, of helemaal afgesneden bij de suède sandalen met plateauzool en brede hak. Bij die hakken vinden we ook vergulde klossen, raffiabekledingen en gebleekt kurk. Zelfs teensandalen met brede gespen en gekruiste enkelbandjes van verouderd leer krijgen een stevige hak. De mannen dragen veterschoenen van 'vuil' leer, met details van rafelig canvas.


De ceintuurs, vooral van stof, worden op ongebruikelijke posities gedragen en kunnen zelfs als glamourtopjes dienen. Ze zijn een must voor de taille en op de heupen. Je ziet echt van alles: van leer, koord of stof, met een voorkeur voor vervlochten materialen en kleuren. Sisley heeft luxueuze gespen van metaal en exotisch bamboe. Felle keuren voor haar, meer traditionele tinten voor hem.

Naast sjaals en uniseks sjerpen van zijde of linnen in frisse pasteltinten zijn er, alleen voor hem, lichte, stralende dassen met regimentstrepen of vage goudkleurige arabesken.

Ga voor meer informatie naar www.sisley.com of bel 020 419 75 76 voor verkoopinformatie.