Sturen de sterren ons naar Sisley?

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Earth

Voor mensen die met beide voeten op de grond staan, de kleuren van de aarde: stoffig grijs, zandgeel, Dolomiet-roze, aardebruin en kleirood. Voor haar, nauwsluitende, onthullende silhouetten: jurkjes die de lijnen van het lichaam volgen, shorts, kuitbroeken die net geen leggings zijn, vloeiende tricots met diepe decolletés en buitenkleding van nylon en andere stoffen en - laten we de ondergrond niet vergeten - metaal. Voor hem is er denim en puimsteengrijs. Casual kleding met stedelijke bermuda's, te combineren met leren barracuda's of een trench tot op het middel.


Klik op de thumbnails voor vergroting
Water

Water geeft verbeelding en zachtheid de vrije teugel: smetteloos wit en subtiele bleke tinten met onverwachte contrasten in passierood en oceaanblauw. Voor haar, een cruisesfeertje met zachte slacks en bermuda's, casual rokken, cocktailjurkjes van chiffon, minimalistische jassen met lakrode ceintuurs, korte jasjes van imitatieleer om langs de kade te slenteren en hemdjasjes. Hij zit op dezelfde golflengte met een 'instinctieve' elegantie: witte of blauwe pakken, katoenen windjekkers of jasjes.


Air

Met het hoofd in de wolken en een licht hart. 'Luchtige' kleuren met accenten van de zonsondergang; textuurstoffen en aërostatische volumes. Zij houdt van pantalons in de stijl van de Fourties, chemisiers met sterke mouwen en strikken in de taille, haltertops, vloeiende jerseyjurken met gestileerde druppelprints op een paarse of lichtblauwe fond. Hij wordt ernstig en draagt een trench van leer en taf, een krijtstreeppak, een leren jasje, een das en een trui (met een klassiek of schuin ruitenpatroon) tegen die plotse wind.

Fire

Een concentraat van overweldigende passie en allure: intrigerend zwart, glinsterend brons, stralend ivoor. Zij is sexy en heel agressief, pronkt met haar benen of verstopt ze in een ultrastrakke pantalon. De toppers: jasjes van imitatieleer, mini-jurkjes met krokodillenprint en knitwear met enorme mouwen. Heel de collectie blijft in het thema: transparante stoffen, diepe decolletés, doorkijkjes, chintz en ritsen. Hij is donker en knap in zwart of glanzend donkerbruin. De stijl is casual, relaxed en gelaagd. Hij is zelfs niet vies van een bloemenmotiefje...


Ik moet zeggen dat de collectie van Sisley er dit jaar echt schitterend uitziet. Ben jij ook zo onder de indruk van deze astrologische modemix? Ga dan voor meer informatie naar www.sisley.com of bel naar 020 419 75 76 voor verkoopinformatie.