Lindessa: elegant, vrouwelijk en verfijnd

Mode & trends door Redactie Ze.nl
L'Aventure

De lente wordt zacht, fris en vernieuwend. Bij het nieuwe seizoen hoort uiteraard ook nieuwe ondermode. Laat je dit voorjaar verrassen bij Lindessa met lingerie en nachtmode in luxe en luchtige stoffen! De lingerie van Chantelle is functioneel én elegant. Dit vertaalt zich in de combinatie van gladde cups met modische prints en kanten zijpanden. De trend die steeds verder doorzet is het dragen van de bustier. Lindessa speelt in op deze trend en biedt klassieke korsetten die niet alleen als ondermode, maar ook heel goed als bovenmode gedragen kunnen worden. Bijvoorbeeld met een stoere jeans of onder een net pak.


Chantelle

Passie met Passionata

Op zoek naar wat meer uitdaging? Pure passie biedt Lindessa met het merk Passionata. De lingerie is speels met een lieflijke uitstraling. De Limited Edition ‘Sparkling Passio’ is afgewerkt met luxe kant en sprankelend zilver. Zo ga je stralend de zomer tegemoet! De lingerie van Passionata is niet alleen trendy maar tegelijk ook functioneel. Het heeft een goede pasvorm in combinatie met glimmende materialen, kwastjes, ruches, ruffles en romantische en speelse prints.


Passionata

Romantisch Marie-Jo

De lingerie van Marie-Jo oogt zeer vrouwelijk en lieflijk in de lichte lentenuances; Lila, lichtroze en ivoor. De nieuwe modellen zijn comfortabel en modisch met fijn gedrapeerde stoffen. Ook de lingerie van L’Aventure is in zachte pasteltinten tot poederige huidtinten. Het is basic lingerie met een romantische touch! De lingerie van Simone Pérèle past perfect binnen het romantische en verleidelijke thema. Simone Pérèle is een Frans merk met verrassende versiering in gedurfde kleuren en transparante stoffen. Ook Aubade is van origine een Frans merk en past binnen het verleidelijke thema: Dit merk biedt prachtige lingerie dat alle vrouwelijke vormen perfect ondersteund en perfect laat uitkomen.


Simone Pérèle - Marie-Jo - Aubade

Homewear en nachtmode

Lindessa’s homewear is haast te mooi om alleen in huis te dragen! Je kunt er bijvoorbeeld ook mee naar de sportschool of de items als bovenkleding dragen. De nachtmode van Cyell en Nanso is niet alleen fijn om in te slapen, het zijn sierlijke jurkjes in pastel tinten gecombineerd met vestjes, leggings en broeken. De modellen zijn vrouwelijk en hebben originele grafische prints. Kortom, de homewear en nachtmode van Lindessa is perfect om in te ontspannen en ideaal voor een avondje thuis.


Cyell

Met bijna 30 vestigingen door heel Nederland is Lindessa toonaangevend op het gebied van lingerie, ondermode, nachtkleding, bad- en strandmode in het midden en hoog segment. Niet alleen de moderne vrouw die kwaliteit en luxe belangrijk vindt, maar ook haar man, kunnen bij Lindessa terecht. Ga voor meer informatie naar
www.lindessa.nl.