Mix van seventies en etnische invloeden

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De prints komen in tal van modellen terug, van jurken en tunieken tot rokken. Daarnaast zijn er ook cirkelvormige prints die op een subtiele manier gebracht worden. Natuurlijke, eerlijke materialen vormen de rode draad door de collectie. Naast huidstrelende, zuivere zijde met een satijnglans omvat de collectie ook mengingen van zijde, katoen en vederlichte, zomerse stoffen zoals katoenvolle en mousselinezijde.


De tuniek is de grote nieuwkomer van het seizoen. In combinatie met een capri-broek vormt dit kledingstuk een comfortabel en jong alternatief voor de jurk. Voor een gekledere look wordt ze gecombineerd met een effen, tijdloze broek, in een rechte versie of met wijde pijpen.


Jurken blijven een belangrijk element binnen de collectie en stralen een koele vrouwelijkheid uit in een sobere, rechte versie of een zuiderse passie in vuurrode jurken met ruches. Ze delen hun succes met mooie zijden rokken die de basis vormen van verschillende outfits.


Voor frissere zomeravonden worden jurken en topjes gecombineerd met heel vrouwelijke bolero's. Caroline Biss biedt ze aan in verschillende versies: wikkelmodellen in fijn breiwerk, fantasierijke modellen met ruches of modellen in artisanaal ogend breiwerk. Daarnaast omvat de collectie comfortabele cardigans in verschillende lengtes die perfect als lentejas gedragen kunnen worden. Voor iets frissere lentedagen zijn er jassen in zacht leer die aan de binnenzijde met mooie details zijn afgewerkt. Opvallende juwelen en riemen geven de collectie extra power en de schoenen maken het af.

Ga voor meer informatie naar: http://www.caroline-biss.com/