Kleur en luxe aan je voeten

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Kleurenleer

Het toverwoord voor de voorjaars- en zomercollectie 2008 van London Sole is kleur! Alle kleuren zijn vertegenwoordigd: rood, oranje, geel, groen, paars, bruin, goud, turkoois, violet, zwart, wit, blauw en alles wat ertussen zit. Dat maakt bijvoorbeeld groen niet zo maar een kleur, maar een palet aan nuances zoals appeltjes-, zee-, olijf-, oud- of mosgroen. Ook de gebruikte leersoorten zijn zeer gevarieerd. Snake, lizard, suède, lak en zelfs struisvogel en python zijn gebruikt. Met deze schoentjes kunnen we dus met recht in de kleurenleer.

Vol details

Met de trim (de bies en het strikje) geeft London Sole aan al haar ballerina's iets bijzonders. Door complementair kleurgebruik en luxe materialen zoals lurexdraad, worden de schoenen net wat opvallender. Wat te denken van een verrassende combinatie van oranje met paars? Naast de basismodellen Low Cut en Pirouette, introduceert het merk dit jaar ook een nieuwe pasvorm: de comfortabele Henrietta. Zo past een ballerina bij iedere voet.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Sophia
London Sole

presenteert met trots haar nieuwe model: Sophia, een luxe ballerina met veel details. Sophia heeft een ronde neus, kanten bies en is afgewerkt met een lederen rijgvetertje. Deze stijlvolle schoen is gemaakt van zacht nubuck en leer en is verkrijgbaar in tal van kleurcombinaties. Romantisch in roze met zwart, hip in geel met wit en chic in beige met wit. Voor deze kekke ballerina moet je wel even in de buidel tasten, want het model Sophia heeft een verkoopprijs vanaf ¤195,-. Maar dan trekken je voeten in elk geval subtiel de aandacht!

Afbeelding verwijderd door redactie

Voor verkoopinformatie zie www.londonsole.nl of www.londonsole.be. Zie ook onze eerdere recensies over de zomercollectie 2007 en feestdagencollectie van London Sole.