Zomerjassen voor elke bui

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Eddy's Jackets is een trendy Nederlands merk met een ruim assortiment jassen. Ze zijn inmiddels in de hele Benelux ruim verkrijgbaar en er zijn collecties voor zowel dames als heren. Het merk is gemakkelijk te herkennen aan het gestileerde gewei in het logo.

De zomercollectie van dit jaar is puur, stoer en sexy. Er zijn vier thema's te onderscheiden met elk een andere uitstraling. Absolute is klassiek en meisjesachtig met ronde vormen, pofmouwen en plooien. Je vindt in deze lijn veel pastelkleuren en wittinten terug. De Radiance-lijn is qua kleuren geïnspireerd door een mooie zonsondergang. De soepele stoffen benadrukken de pasvorm, die het lichaam volgt.Impulse

doet denken aan een zwoele uitgaansavond in de stad. Deze jacks hebben een klassieke, aangesloten pasvorm en er wordt veel zwart in gebruikt. Energetic, ten slotte, heeft sportieve invloeden en een lossere pasvorm. De basiskleuren zijn grijs en zwart, maar je vindt er ook frisse citruskleuren in terug.De stoffen in de zomercollectie zijn licht en soepel met her en der glanzende en functionele details. Naast jacks is er ook een ruime keus aan mode-items voor binnen, zoals blazers en bolero's. Eddy's Jackets biedt stijlen voor verschillende doelgroepen. Style is sophisticated, sexy en chic; Next staat voor jong, fun en trendy en Casual is praktisch, stoer en modieus. Voor elke bui is er dus wel een jas voor jou!

Kijk voor meer informatie op www.eddysjackets.com.

Afbeelding verwijderd door redactie