Seasonstart!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Koop nu een winterjas.

De winkels puilen al uit van kleding waar je al van begint te zweten als je het ziet. Maar nu is hét moment om een winterjas en dikke sjaals en mutsen te scoren. Tegen de tijd dat het gaat vriezen is het leukste allemaal weg.

Alle schoenen met open tenen en slippers worden opgeborgen.

Je pumps en laarzen waar een hakje kapot van is of die verzoold moeten worden, breng je naar de schoenmaker.

Jassen en colbertjes breng je zo nodig naar de stomerij.

De zomerkleding wordt geselecteerd. Veel tops kun je gewoon nog dragen in de winter met een vestje of lang gebreid vest. Selecteer een beetje op kleur. Warme kleuren doen het in de winter erg goed. Dus dan moet je het zoeken in de diverse tinten paars, petrol, bruin, rood, zwart, aubergine, oker. Deze kunnen gewoon blijven liggen. De hele felle kleuren zou ik in de winteropslag doen.

Alle zomerkleding die je deze zomer niet hebt gedragen gaan in de zak van max. Ook alles wat te klein is, waar een gaatje in zit of anderszins versleten is, weg ermee! Je gaat dit nooit meer dragen. Goeie stukken die te klein zijn, breng je naar een tweedehands winkel. Krijg je er ook nog iets voor terug!

Investeer in panties.

In alle kleuren. Nu zijn ze er nog allemaal. Alle panty's en leggings met een ladder gaan de vuilnis in.

Als je je je winterkleding hebt geordend op soort, zie je meteen wat er nog ontbreekt in je garderobe. Nu kun je je wish-list maken. Vul je garderobe elk seizoen aan met goede basics. Zoals topjes en truitjes voor onder je kleding.

Zaken die verder niet mogen ontbreken het komend seizoen:


*1.Het lange gebreide vest (Helmut Lang) - *2. Gebreide jurk (Sonia Rykiel)



*1.Wijde hoge taille broek (Malene Birger) - *2.Flary jeans (7 For All Mankind)

*1.Het korte leren jasje - *2.De ruit (D & G)

*1.Sjawls in alle kleuren en soorten (Missoni)