Nieuws: Nieuw modelabel Kurru Kurru.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Voor Marinela is Ibiza veel meer, dan haar thuisbasis en de locatie van het label Kurru Kurru. "Ibiza is mijn muze", aldus Marinela: "Er is geen ander eiland ter wereld dat de bijzondere mix van schoonheid, sex, muziek, plezier, rust, natuur, comfort, decadentie en vrijheid kent. En deze kaleidoscoop van inspiratie is verweven in het label Kurru Kurru."

De Kurru Kurru collectie bestaat uit high-end-fashion producten (haute couture en prêt-a-porter). "De collectie is ontworpen voor de onafhankelijke, stoere vrouw, die comfort, kwaliteit en sexualiteit zoekt", vertelt Marinela, "en ik maak daarbij gebruik van materialen die dat naar voren brengen, zoals dubbelzijdige zijde, lamsleer, zachte katoenen en andere kostbare materialen."

In de komende jaren hoopt Marinela haar collectie uit te breiden met accessoires en met een aparte collectie voor mannen. De bijzondere ontwerpen van Kurru Kurru zijn verkrijgbaar in de flagship store op Ibiza. Vooralsnog zijn er geen voornemens nieuwe winkels te openen; Kurru Kurru is namelijk een zeer exclusief label. De producten zijn uitsluitend te verkrijgen via de shop op Ibiza, de online shop en een zeer selectief netwerk van personal shoppers en stylisten.

Meer informatie vind je op de website.