Mexx gaat wild!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De modebladen roepen elk jaar dat de safarilook weer helemaal terug is. Maar eigenlijk is deze lichtgewicht-look nooit helemaal weg geweest. Het linnen, de laagjes, de natureltinten, allemaal ingrediënten voor een heerlijk luchtige lente.

Comfortabel, draagbaar en betaalbaar zijn de begrippen die op de kleding van Mexx van toepassing zijn. En zo ook op deze Go Wild-collectie. Veel laagjes dus veel mogelijkheden om te combineren. Spetterende prints in naturel-kleuren als wit en licht grijs gecombineerd met heldere kleuren zoals bessenrood en knalgeel.

En wat is er nu beter voor je voorsjaarsgevoel dan een fladderend jurkje om je benen? En die zijn er lekker veel, in deze collectie. Maar ook veel maxi-jurken en bijpassende sjaals. Als je toch moet werken terwijl buiten de zon schijnt, biedt deze collectie ook een luchtig safaripak dat bestaat uit een nonchalant jasje met veel zakken en een broek met uitlopende pijpen.

Door de grote tribalprints en de contrasterende kleuren waan je je meteen in Afrika. Maar je komt er ook prima mee voor de dag op een oer-Nederlands terrasje of op een voorjaarsfeest.

Verkoopinformatie www.mexx.com