Reportage: De Raak Mode Show.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De kleurrijke bloemendesigns en fruitige snoep-kleurtjes spetterden van de catwalk. De prachtige avondjurken van Jos van Raak aan de bevallige lijven van onder andere Georgina Verbaan, Irene van der Laar, Lieke van Lexmond en Tooske Ragas leverden werkelijk een oogstrelende show op.
De modeshow van Jos van raak was er echt een om nog meer zin in de zomer te krijgen. Het weelderige haar door Rob Peetoom en de snoeperige make-up van Pupa sloten perfect aan op de kleurige collectie.

Jos van Raak heeft 2 modewinkels, één in de Leidsestraat en één in de 1e van der Helststraat. De collectie bestaat uit zijn eigen collectie dameskleding, aangevuld met bekende merken zoals Circle of trust, Antik Batik en Goosecraft. Van Raak heeft de voorkeur voor Scandinavisch, Frans en Italiaans design.

De collectie's kenmerken zich door vrouwelijkheid en draagbaarheid. Met veel mooie tunieken en tops en sexy jurkjes. Qua prijs varieert het tussen betaalbaar en iets hoger segment. De hippe winkel mag bekende Nederlandse stijliconen zoals Bridget Maasland, Mickey Hoogendijk en Daphne Bunskoek zijn vaste klanten noemen.

Ook bij de show was er een hoog BN'er-gehalte. Bastiaan Ragas kwam zijn vrouw bewonderen, Jort Kelder keek naar zijn ex Georgina vanaf front row en fashionista's Inge de Bruin en Bridget genoten zichtbaar van de show.

Na afloop was er bij een mini-Raak in Loods 6 ook gelegenheid tot shoppen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt. Ook wij van Vrouw.nl vielen als een blok voor de prachtige hebbedingetjes. We hebben even aan de zomer mogen proeven, laat nu die zon maar komen!

Fotografie: Reinder Weidijk