Nieuws: Zomercollectie Eastpak.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De eerste Eastpak-tassen waren dan ook niet zo spannend. Een variatie aan kleuren, daar hield het bij op. Echter, de laatste jaren heeft het merk zich steeds meer ontwikkeld als hip en vooraanstaand merk. Bovendien is Eastpak verantwoordelijk voor de Eastpak Antidote Tour, met elke keer uitverkochte zalen. Wat nou, niet hip?

Tassen

Deze zomer kenmerkt de tassencollectie zich door een minimalistische, no-nonsense stijl met moderne grafische en etnische prints. Het is de perfecte combinatie van hip en comfortabel. De must-have voor deze zomer is de shopper uit de SLICED-collectie.


Shoppen wordt nog leuker met deze shopper. Door de enorme inhoud, en handige vakken aan zowel de binnen- als buitenzijde voorzien van rits, kun je er veel in kwijt. Nooit meer zoeken naar je mobiele telefoon of lipgloss!

Kleding

Ook de kledinglijn van Eastpak is er één om in de gaten te houden. Het jasje Dive wordt geclaimd als dé zomersensatie van 2009. Dankzij het polyester materiaal is dit jasje extra stevig, ultralicht en waterafstotend. Dive is makkelijk te combineren en geeft je zomeroutfit gegarandeerd een stoere uitstraling


Verkoopinformatie: Eastpak