Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Helemaal hip deze zomer: sneakers van Etnies

Als het buiten warm is en je hebt een lange, drukke dag voor de boeg, heb je natuurlijk geen zin in een stel killerheels. Gelukkig is het deze zomer ook helemaal hip om lekkere comfy sneakers te dragen. Wij gaan voor Etnies!
 
Sneakers zijn voor skaters? Nee, inmiddels zijn we dat stadium wel een beetje voorbij. Etnies heeft een erg kleurrijk en fashionable assortiment sneakers voor hippe vrouwen. De schoenen lopen ontzettend lekker; het voelt alsof je over de vloer zweeft. Altijd fijn als je de dag ervoor op naaldhakken van tien centimer hebt gelopen. Niet alleen deze RVM womens sneakers van Karin - die momenteel ook nog eens in de sale zijn - kun je bij Etnies bestellen. Ook voor wat simpelere, meer bescheiden schoentjes kun je bij dit merk terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de de Caprice Eco sneaker
 

Erg fijn is ook dat de meeste schoenen per halve maat gaan, dus zit je tussen maat 37 en 38 in, dan kies je gewoon voor maat 37,5. Deze roze-grijze sneakers zijn erg leuk te combineren met roze accessoires (zoals een roze sjaal of oorbellen). Verder zijn sneakers ook altijd mooi met een skinny jeans en bijvoorbeeld een leuke off-shoulder top.
 

 
Enthousiast geworden? Neem een kijkje in de webshop van Etnies!