WIN: Jurkje van Dresses Only

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het leuke is dat veel van de jurkjes van Dresses Only nauwelijks in andere winkels en webwinkels te vinden zijn, de collectie is echt uniek! Bovendien zijn alle items slechts beperkt verkrijgbaar, dus alle reden om er snel bij te zijn. Ga dus snel naar www.dressesonly.nl!

Vrouw.nl mag een van de bestsellers uit de nieuwste collectie weggeven: jurk Edward van het Deense merk Modström. Door de lange linten is deze jurk op verschillende manieren te dragen. In een halter, geknoopt op de borst of zelfs op de rug. Door de verstevigde binnenzijde heb je geen beha nodig, ideaal! Een perfecte variant voor de little black dress, uitermate geschikt voor voorjaar en zomer, zeker ook door het heerlijke jerseymateriaal waarvan Edward is gemaakt. Topper van Modström dus!


WIN!

Vrouw.nl mag deze fantastische jurk weggeven. Geef, om kans te maken op de jurk, antwoord op de volgende vraag:

Tot welke maat gaan de jurkjes van Dresses Only?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Jurk" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 6 april 09.00 uur.