Musthave: Brightness of Sunshine

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Zomer

Met dezelfde verleidelijke magie als die van een zonovergoten bloemboeket, trakteert LaDress moderne vrouwen op een heerlijke, nieuwe reeks onvergetelijke tuniekjurkjes. Ontdek hoe de flamboyante, roze gewassen zijde glans van Aerin jouw gevoel voor mode en stijl op onnavolgbare wijze omlijst. Laat je innerlijke stylingdiva los op de verfrissend blauwe gloed van Mary. En straal als een subtiel ontluikende zomerprinses in de warme heldergroene verleiding van Angela. Bij LaDress kun je het perfecte jurkje vinden voor iedere gelegenheid.

De ontwerpster

Een aantal jaar geleden was Simone van Trojen op zoek naar hét perfect jurkje, dat ze maar niet kon vinden. Met haar zakelijke instinct is ze toen haar eigen jurkje gaan ontwerpen. Toen ze merkte dat daar veel animo voor was, heeft ze haar creaties op internet gezet. Zo begon ze haar internetboetiek met welgeteld één jurkje. Inmiddels zijn er verschillende ontwerpen te vinden op LaDress.


Inspiratie

Ontwerpster Simone haalt haar inspiratie uit het nummer: She's always a woman to me. "Als je goed naar de tekst luistert, dan is dat een beetje de vrouw die ik in gedachten heb. Ze is onafhankelijk, ze doet haar eigen ding, leeft haar leven. Ze is altijd een vrouw voor mij."