Musthave: Perfect Match: Van Bommel & me

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Stijlvolle mix

Vrouwen die de dag stijlvol willen beginnen, kunnen dit jaar prima uit de voeten met de pumps van Van Bommel. In textiel en leercombinaties in de kleuren wit, crème en zwart afgebiest met een cognac leren of rood leren band. Als student kan ik hier alleen maar kwijlend naar kijken, want de prijzen zijn me net iets te gortig: ¤189,90 voor een paar pumps. Maar wat een mooie.... *zucht*
Goed, back to business: De keuze voor verschillende materialen en kleuren zijn ook doorgevoerd in de zomerlaars. Met platte hak welteverstaan, onmisbaar in een goede garderobe deze zomer.

Discosneakers

Van Bommel borduurt dit jaar voort op de succesvolle Sushi collectie en maakte een kleine aanpassing in de belijning. Comfortabele sneakers voor de echte fashionista. Wie zei ook alweer 'Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden?' De collectie is kleurrijk in grijs/roze, zwart/wit, wit/blauw, blauwgeel en flitsend zilver, met een stiksel in een afwijkende kleur. Discosneakers dus. De hele nacht dansen zonder blaren.

Flip Flop

Afgelopen zomer droeg iedereen ze; slippers. Deze trend zet zich gegarandeert voort dit jaar, en Van Bommel speelt daarop in met zijn nieuwe collectie Flip Flops. Hawaïaanse print aan de binnenkant, een knalroze zool en een legio aan kleuren. Nu nog even wachten tot de voeten niet meer bevriezen 's ochtends op de fiets.

Schattige instappers

In elke garderobe horen minimaal één paar comfortabele instappers thuis. Elegant, fijne details, soepel leer en smalle bandjes die over de voet lopen. Deze schoentjes staan schattig onder een rokje of een jurkje. Alle modellen zijn leergevoerd, hebben een rubberen zool en zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, bruin en wit.

Van Bommel staat bekend om zijn goede, mooie schoenen. Al vanaf 1734 maakt het merk handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit. Helaas voor een student als ik zijn de schoenen niet te betalen. Maar later, als ik groot ben..... dan zijn Van Bommel & ik een perfecte match.

De Floris van Bommel damescollectie is verkrijgbaar vanaf ¤89,90 (Flip Flop) bij de betere schoenenzaak. De nieuwe lijn: ¤189,90 voor de pump, ¤299,00 voor de hoge laars en ¤159,90 voor sneaker. Verkoopinformatie en -adressen: www.vanbommel.nl