Musthave: Lingerie van Sapph.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Sapph

-eigenaren Rob Heilbron en Cor van Schoonhoven snappen wel waarom hun merk uitblinkt in de markt. "We doen als enige aan echte marketing. Sapph is het afgelopen jaar talloze keren te zien geweest langs de Nederlandse snelwegen met metershoge billboards. We zijn te zien in kranten en andere media. En nog! Je kunt gewoon niet om ons heen. Sapph is overal en dat betaalt zich terug. Daarnaast hebben we gewoon een ijzersterk product: trendy en betaalbare lingerie. Value for money in opvallende kleuren, rood en blauw. Met die primaire kleuren vallen we ook in de winkel op. Sapph knalt eruit naast al die grijzige en oudroze kleuren waar de rest mee komt dit jaar."

sapph1

Ook ik zag steeds de advertenties en billboards van Sapph voorbij komen. Het maakte me nieuwsgierig. En toen ik ze uiteindelijk tegenkwam in een lingeriezaak, kon ik niet anders dan me volop te laten betoveren door de wereld van Sapph. Ik stapte de winkel uit met een aantal nieuwe Sapph BH's en wil sindsdien niets anders meer. Al mijn andere BH's heb ik in de vuilnisbak geknikkerd, want deze konden echt niet meer tippen aan mijn mooie aangeschafte juweeltjes van Sapph. De vraag 'Is dat een Marlies Dekkers?' is al tientallen keren voorbij gekomen. Trots vertel ik dan dat het 'gewoon' Sapph is.

sapph2

In maart werd de collectie uitgebreid tot 'maatje F', zodat er nog meer vrouwen kunnen genieten van de perfecte pasvorm. Dit is overigens één van de geheimen van Sapph: een uitstekende pasvorm, gekoppeld aan de fijne prijs. Zo groeide Sapph uit naar een A-merk tegen middensegment-prijzen. De BH's van Sapph zijn te koop vanaf ¤ 22,95 t/m ¤ 32,95.

sapph3

Daarnaast zitten de stings en shorts echt heerlijk. Geen snijdende naden of ongemakkelijk zittende stofjes, maar een optimaal draagcomfort waar je je nog sexy in voelt ook. Een string of short is te koop vanaf ¤ 9,95 t/m ¤ 14,95.

sapph4

De steeds weer nieuwe modellen doen mij glunderen van genot en dat zal je vriend ook zeker doen. De stoere en toch vrouwelijke collectie weet mij iedere keer weer te verrassen. Inspelend op de laatste trends. Prints en kleuren volgens de laatste mode. En dat bovendien met 6 nieuwe collecties per jaar.

sapph5

Heb ik jou kunnen overhalen eens de winkel in te stappen en je lichaam te laten sieren door Sapph? Ren dan snel naar één van de 500 distributiepunten in Nederland. Voor meer informatie ga je naar Sapphlingerie.com