Musthave: Sieraden van Morganno Bello.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Op 18-jarige leeftijd ging de mondaine Morganne Bello naar Brazilië. Daar kwam ze in aanraking met edelstenen. Ze was meteen zo onder de indruk van deze juweeltjes dat ze besloot om hier iets mee te doen. Terug in Frankrijk richtte zij een bedrijf op dat gespecialiseerd was in het handelen van halfedelstenen. Dit was absoluut een gat in de markt. De half edelstenen waren razend populair. Het duurde niet lang dat Morganne Bello haar naam op de kaart had gezet en binnen korte tijd werd zij opgenomen in de kring van de topmerken van Place Vendôme.

Morganne Bello bouwde een exclusief cliëntenbestand op met ware fans van haar ontwerpen. Op aanvraag reist zij de wereld rond om de mooiste stenen in haar bezit te krijgen om smaakvolle combinaties te maken. Op dit moment heeft Morganne Bello drie boutiques: een in het hart van het ultra hippe Saint Germain, een in het exclusieve Cannes en onlangs opende zij haar boutique in Tokyo. In Frankrijk heeft zij op dit moment meer dan 300 verkooppunten en meer dan 40 verkooppunten in Engeland, Marokko, Nederland, België, Zwitserland, Canada, Dubai en Libanon.

The collection of success

De Ligne Access wordt ook wel 'the collection of succes' genoemd. Deze fraaie collectie is opgebouwd uit vier fijne collecties: Baby Girl, Delice, Romantique en Friandise. Alle collecties bestaan uit 18 karaat wit en geelgoud. De kracht van deze lijn is de oneindige mix and match mogelijkheid.

Baby girl

De Baby Girl collectie bestaat uit armbandjes en colliers. In deze fijne schakel zijn halfedelstenen verwerkt, waardoor je een subtiele doch sophisticated look creëert!

Delice

Rondingen staan centraal in deze lijn. Edelstenen zijn zo geslepen dat het een ultra zoete look geeft. Door verschillende ringen te combineren bereik je steeds een ander effect. Perfect voor deze zomer!


Romantique

Door het eindeloos combineren van twee kleuren stenen creëer je een romantische look. Of je voor subtiel wit goud gaat met frisse kleuren voor overdag bij dat ene simpele tuniekje of voor geelgoud in combinatie met warme kleuren bij dat 'over the top' cocktailjurkje. Met een van deze sieraden is jouw look helemaal compleet.

Friandise

Less is more! De Friandise collectie is zeer eenvoudig maar toch erg glamourous. Haar exclusieve voorkomen heeft zij te danken aan haar pure en moderne uitstraling. Oneindige combinaties zijn te bedenken met wit en geelgoud als basis juweel in combinatie met een van de 28 half- edelstenen!

Voor meer informatie ga je naar Morgannebello.com.