Weg met hoge-hakken-leed!

Mode & trends door Saskia

Het is een domper: na een gezellige uitgaansavond hinkelend naar huis, omdat er (ondanks het scala aan preventief geplakte blarenpleisters op je voet) 20 blaren op je enkels zitten. Of omdat je tenen bekneld zijn en je kuiten zowat op springen staan. Wil je toch graag pumps aan onder je sexy zomerjurkje, maar baal je steeds weer als je om 3 uur 's nachts op je hoge hakken richting de taxi moet strompelen? Redfoot Shoes beloven de redder in hoge-hakken-nood te zijn!

Opvouwbare schoentjes
De opvouwbare flatjes, sandaaltjes en ballerina's van Redfoot Shoes kun je makkelijk in je tas meenemen! De handtasvriendelijke schoentjes bieden bovendien een zalig draagcomfort bij pijnlijke voeten. Redfoot Shoes zijn sinds kort in Nederland verkrijgbaar via diverse winkels. Celebs als Victoria Beckham en Emma Rigby waren al fan van de redders in voetennood, die zelfs geschikt zijn om de hele dag op te lopen.

Het leukste aan Redfoot Shoes is misschien wel de variëteit aan modellen en kleuren. Zo zijn er sandaaltjes, ballerina's en een soort mocassins verkrijgbaar. De negen verschillende schoentjes zijn te koop in kleuren als roze, rood en zilver. Zelfs als je nooit op hakken loopt, sla je met deze opvouwbare flatjes zeker geen flater!

Er is alleen een klein probleempje. Waar laat je je stijlvolle pumps als je vol goede moed met je Redfoot Shoes aan je voeten naar huis wandelt?