Musthave: Abbi New York Laptoptas (+KORTING!)

Mode & trends door Redactie Ze.nl

En ik kan je vertellen dat het even heeft geduurd voor ik dé perfecte laptoptas tegenkwam. Want waar vind je een stijlvolle tas die goed beschermt, ruimte biedt voor accessoires en er fantastisch uitziet? Een laptoptas met die eigenschappen is lastig te vinden, mist je natuurlijk voor die oerlelijke sombere zwarte canvas gaat met dikke ritssluitingen. Als man kun je hier natuurlijk gemakkelijk mee over straat, ik daarentegen prefereer toch echt een meer trendy exemplaar. Gelukkig kwam ik toen op de website terecht van Abbi New York.

De tassen van Abbi New York zijn anders. Je kunt kiezen uit een stijlvolle collectie laptoptassen gemaakt voor vrouwen. Alle modellen zijn speciaal ontwikkeld voor laptops en combineren elegantie met functionaliteit. De laptoptassen van Abbi New York onderscheiden zich door hun details en fraaie afwerking. Mijn zoektocht is geslaagd! En de jouwe ook?

Abbi New York laptoptassen worden met de grootste zorg gefabriceerd in Italië. Een functioneel kunstwerkje, voor de businessvrouw en voor de vrouw die simpelweg smaak heeft voor fashion. Het merk is herkenbaar aan het klavertje vier logo, geluk(kig) voor vrouwen. De Abbi New York laptoptassen zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 99,-.


KORTING

Vrouw.nl mag onze lezeressen een korting van vijftien euro (!) geven op deze geweldige tassen. Ga naar de website en bestel de tas van jouw keuze. Voer als kortingscode 'zomer' in.