Musthave: Authentieke Betty.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Country Living

Betty Barclay steekt dit seizoen de traditionele aspecten en countryinvloeden in een nieuw jasje door middel van levendige structuren, dierenprints, scherpe materiaalcontrasten en nonchalante styling. De vrouwelijke touch van de collectie komt naar voren door de subtiele, gedetailleerde afwerking, de gladde, glanzende stoffen en de sierlijke garnering.

Kleuren

Ook de intensieve en felle kleuren blijven een belangrijk onderdeel van de Betty Barclay-collectie. De nadruk ligt vooral op warme violet-rode tinten en op turkoois-groene nuances. Waar grijstinten de ideale neutrale aanvullingen zijn, wordt donkerbruin een belangrijke basiskleur die met krachtige tinten of met nieuwe najaarskleuren de natuur- en folkloretrend onderstreept.

Key looks

De herfst- en wintercollectie kenmerkt zich door vrouwelijke, getailleerde jasjes boven een smalle knielange rok of boven een populaire Marlene-broek. Daarbij passen ook cleane blazers over een gladde blouse met sjaalkraag of met ruches. Daarnaast is er een rok voor iedere perfecte outfit: of het nu plooi-, wikkel-, godet- of kokerrokken zijn, knielang of in trapeziumvorm. Het gebreide vestje is de must-have van dit seizoen, dat terugkomt in verschillende vormen structuren en patronen.



Jas ¤239,00


Jasje ¤299,00 - Bloes ¤85,95 - Broek ¤85,95 - Poncho ¤99,95


Pull Under ¤75,95 - Bloes ¤75,95 - Rok ¤95,95 - Riem ¤39,95


Jasje ¤75,95 - Shirt ¤45,95 - Broek ¤85,95 - Sjaal ¤55,95


Jas ¤219,00