Musthave: Bont(e) jassen.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Kathmandu

Voor het thema Kathmandu zijn herinneringen aan Oosterse bazaars de inspiratie. Daarnaast kenmerkt het thema zich door hippie-invloeden, met prints en fancy afwerking. Bij onderstaande jassen zijn bijvoorbeeld ingeweven motieven en gobelin stoffen verwerkt. Superstar gebruikt voor deze collectie stoffen als fake leer, suède en bont. Voor de afwerking koos Superstar voor borduursel, franjes, kwasten en kralen. De jassen trekken vooral de aandacht door het sluike en soepel vallende silhouet en door de kleurcombinatie van rood, blauw en bruin.

Rock Raven

Voor de inspiratie van dit stoere thema ging Superstar terug naar het androgyne glamour silhouet uit de jaren '80. De aansluitende jassen zijn versierd met een mix van materialen, zoals zwarte matte glimmende studs op een zwarte achtergrond. De kleuren van het thema - zwart, grijs en subtiele accenten van brons en offwhite - zorgen voor een stoere look en met de gebruikte materialen als fake leer, satijn, tricot, bond, black denim en kant, loop jij er deze winter fabulous bij.

Balmoral

Dit thema is geïnspireerd op het Engelse traditionele country buitenleven, toen de modewereld werd veroverd door grote ruitpatronen, tweeds en klassieke breisels. De jassen uit dit thema kregen er een eigenzinnige Superstar twist bij. De voornaamste kleuren in dit thema zijn bruin, groen en grijs.