Musthave: Vive La Romantique.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Expresso Fashion gaat dit seizoen voor een stijlvolle, comfortabele look, die compleet wordt gemaakt met behaaglijke vesten van zowel warme, zachte materialen, als grovere structuren. En de kleuren? Van blauwtinten met kiezel tot - altijd goed - zwart met off white, intense grijstonen met roze accent en warm winters bruin in combinatie met brique en fuchsia. In de collectie zie je losvallende jurken, tunieken en blouses, vol plooien en draperieën, terwijl strakke, slanke broeken en leggings, stralend flankeren naast fashionable broeken.


Blue Romance

Dit thema is geïnspireerd op de Napoleontische cavalerie, met strakke belijningen en vrouwelijke, romantische details. Jasachtige vesten worden nonchalant gecombineerd met slank aangelijnde broeken, naast de plooien en draperieën van blouses, jurken en tunieken. Helemaal fashionable is de jophur broek (rijbroek) met een liefelijke blouse, gestyled met vestjasje.

Victoriaanse Allure

Een thema met sterk getailleerde blazers, kokerrokken en rankbroeken. Dat is de basis voor bloezende tops en pofmouwen met slanke manchetten. In het Victorian thema is er vooral gewerkt met de kleuren zwart en off white. Een elegante collectie met stoere details.


Winter in Soho

Deze winter vormt Soho - de kosmopolitische hotspot - een bron van inspiratie. Kleurrijk, Bohemian en hippie chic! De A-lijn tuniekjes en jurkjes - met of zonder riem - gedragen op aansluitende broeken of leggings, met daarop een lang vest en bijpassende ketting. De Boho Soho look in warm vergrijsd bruin met brique en fuchsia accenten, wordt nog leuker door het brede aanbod aan sieraden, shawls, riemen, tassen en handschoenen.