Musthave: Wrap armband (+ Win).

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Een wrap armband is één van de musthaves van dit jaar. Vele Hollywood-sterren en BN-ers zijn er al mee gespot. De MooiZo wrap armbanden op Littlegift.nl worden gekenmerkt door een geheel eigen stijl en uniek ontwerp. Deze stijl komt tot uiting in de mooie (kleuren)combinaties, oog voor detail en het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en thema's, zoals: Angels, On the beach, Feeling good, Happiness, Holiday, Hollands Glorie en Chic (met parfumbedel!). De kleuren en thema's zijn tevens te combineren, waardoor Littlegift.nl de mogelijkheid biedt een wrap armband te bestellen die wordt aangepast in een eigen gewenste kleur en stijl.

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal wrap armbanden weggeven van Littlegift.nl. Geef daarvoor antwoord op de volgende vraag:

Wat zijn de namen van bovenstaande armbanden? (TIP: Bezoek de website voor het antwoord!)

Mail jouw antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Littlegift.nl" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 17 augustus tot 9.00 uur.