'CRAZY SHOPPING!'

Mode & trends door Redactie Ze.nl
De vreugde, de verleiding, de verslaving, de bevrijding!

De nieuwe Nederlandse musical ‘Crazy Shopping’ is meer dan een musical.
Zeg maar gerust een overweldigende ervaring!

De grootschalige musical comedy heeft een topcast met onder andere Miranda van Kralingen, Antje Monteiro, Casey Francisco, Carolina Mout en Tony Neef in de hoofdrol van anti shopping dominee. Al direct bij binnenkomst stap je een heus chique warenhuis binnen, compleet met winkelgeluiden, etalagepoppen, grappige verkoopsters en koket geklede parfum-meisjes die als 'spray-lady’s' het publiek in verleiding brengen.


In de taltijke scènes worden alle, maar dan ook werkelijk ALLE kanten van het shoppen op hilarische wijze uitgelicht, beter nog, overbelicht. Voor de extravagante, de extreme, de obsessievelijk lustige momenten (zeker herkenbaar voor de shopverslaafde onder ons) die shoppen met zich mee kunnen brengen, is de Stop-ons-Shoppenkerk opgericht waar Dominee Bob je op dolkomische wijze deelgenoot laat zijn van de heuse afkickverschijnselen in deze realshoppingworld.


‘Crazy Shopping’ is DE feelgood show van het jaar. Een unieke show voor alle vrouwen, maar zeker ook de mannen zullen het Sex and the City element weten te waarderen.

Een unieke gebeurtenis in het theater is dat elke bezoeker van “Crazy Shopping the Musical” na afloop een gratis goodie bag ter waarde van ¤ 59,- cadeaukrijgt. Tel uit je winst!


Het gezelschap zal tot en met 4 september in het Koninklijk Theater Carré optreden om daarna tot 9 januari met deze wervelde show het hele land rond te reizen.

Kijk voor meer informatie op www.stardusttheatre.nl