ZeTipt: Favoriete blogs

Media door Vera
Dingen waar we geen genoeg van krijgen hebben we allemaal: liedjes, beautyproducten, cd?s, vakanties, geurtjes, clubs, films, recepten... Graag delen wij onze favorieten met jullie. Dit keer tipt Ze: interessante blogs!

Marjolein

?Dagelijks bezoek ik tientallen blogs. Lifestyle, mode, reizen, beauty? het verschilt heel erg! Je kan heerlijk verdwalen in de vele blogs van tegenwoordig. Zo stuitte ik onlangs op de modeblog van de Zwitserse Kristina Bazan: Kayture.com. Een mooie lay-out en de kwaliteit van haar foto?s zijn super. Haar stijl vind ik eigenlijk niet eens zo heel interessant. Wel haar make-up! Gefascineerd keek ik naar deze kleine tutorial. Hij staat niet tussen mijn favorieten, maar zeker een aanrader voor de modeliefhebbers onder ons.?
Neem dus snel een kijkje op Kayture.com!

Hieronder kun je één van de beauty tutorials van Kristina bekijken:


Laura

?Ik kan mij uren vermaken op Theoatmeal.com. Het is misschien niet een blog zoals we zijn gewend, maar voor uren vermaak en leesplezier zit je hier helemaal goed! Als studente Engels trokken de grammaticaposters die Matthew Inman - a.k.a. The Oatmeal - direct mijn aandacht en voor ik het wist was ik ook verslaafd aan de rest van zijn site. Matthew maakt van alledaagse situaties de meest grappige stripjes, posters en illustraties. Met een snufje humor en een korreltje zout creëert hij een heerlijk luchtig en komisch leesvoer. En dat laat mij schuddebuiken van het lachen.?
Neem snel een kijkje op Theoatmeal.com, maar pas op: je buikspieren zullen het merken!

Micky
?Mijn favoriete blog is Thefancy.com. Waarom? The Fancy is één groot moodboard met mooie en bijzondere plaatjes. Je ontdekt de gekste dingen! Via je Twitter, Facebook en/of Fancy account kun je je eigen collectie maken en die kun je daarna verspreiden onder je eigen volgers. In elke categorie is er wel iets moois te vinden: eten, design, interieur, gadget, art, media en meer. Het inspireert mij! Het enige wat je op deze site hoeft te doen is plaatjes kijken, hoe ideaal!?
Laat je inspireren door de bijzondere beelden op Thefancy.com!


Marlies

"Mijn favoriete blog is clau.punt.nl. De blogster heeft altijd de meest hilarische verhalen over flespompoenen, Volendam en haar leerlingen. Haar leukste items vind ik altijd 'Het woord van de week' waarin ze een Duits woord geeft en wij als lezers moeten meeraden. Zelfs mijn moeder doet eraan mee."


Vera
?Mijn favoriete blog is annemerel.com. Zij werkt onder andere voor ons zusje Girlscene, maar daarnaast stop ze dus ook heel erg veel tijd in haar eigen blog. Op haar blog legt ze al haar belevenissen vast met mooie foto?s: van een nieuwe outfit tot het maken van cupcakes! Het is een super leuke en vooral afwisselende blog met dagelijks nieuwe updates!?
Benieuwd? Neem dan een kijkje op annemerel.com.

Wat is jouw favoriete blog en waarom?