WIN: HelloFresh-tas met drie maaltijden

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Werken, opruimen, sporten, kinderen verzorgen, wasjes draaien, koken: so much to do, so little time! Hoe fijn zou het zijn als iets of iemand ons zou helpen met het culiniare gedeelte? HelloFresh schiet te hulp!

Superwoman

Veel te lang doorwerken op kantoor, je kind afhalen van de crèche, boodschappen doen, wasjes draaien en ook nog eens een fatsoenlijke maaltijd op tafel zetten. Tegenwoordig moeten we een soort superwoman zijn om alles voor elkaar te krijgen. Vooral die avondmaaltijd vergt veel tijd: want eerst moeten we bedenken wat we willen eten (toch niet weer pasta?), dan moeten we naar die veels te drukke supermarkt inclusief ellenlange rijen, om vervolgens de keuken in te duiken om wéér een lekkere én gezonde maaltijd te bereiden. En ohja, daarna staat de afwas ook nog vrolijk op je te wachten... Hoe fijn zou het zijn als iemand of iets ons een handje zou helpen? Dat we niet meer eindeloos en inspiratieloos langs de schappen in de supermarkt hoeven te lopen en niet meer met veels te zware tassen hoeven te sjouwen!



HelloFresh

Voor de mensen die een culinaire redder nodig hebben, is er HelloFresh. Deze service levert elke week een boodschappentas met daarin drie of vijf recepten - ontwikkeld door een team van voedingsdeskundigen en chefs - met de daarbij behorende (afgemeten) ingrediënten. De tas wordt iedere maandag tussen 17:30 en 22:30 bij jou thuisbezorgd. De ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit. De maaltijden zijn niet alleen maar gezond en lekker, maar ze zijn ook snel en gemakkelijk te bereiden; binnen 30 minuten kunnen jullie al aan tafel!

ZeTest
Wij hebben het, als redactriZes bij Ze.nl, onwijs druk. Perspresentaties, interviews, meetings, artikelen schrijven: er is niet één dag dat wij hier netjes om 18:00 de deur uitlopen. Vandaar dat we erg blij zijn met een uitvinding als deze. Maar - kritisch als we zijn - willen we natuurlijk wel écht lekkere gerechten. Daarom besloten we de HelloFresh-tas eens grondig te testen.

De boodschappentas was gevuld met heerlijke producten waarmee drie maaltijden bereid konden worden: zalmfilet met mascarponepasta, andijviestamppot met spekjes en rookworst en mie met wokgroentes. Opvallend was dat de ingrediënten inderdaad echt heel vers waren, vooral de zalm was niet te vergelijken met een visje uit de supermarkt. De maaltijden waren ruim genoeg voor twee personen, we hebben er zelfs een keer met drie mensen van gegeten.


Probeer het zelf

Ben jij benieuwd geworden en wil jij ook wel zo'n tijdbesparende tas ontvangen? Dat komt goed uit, want wij mogen zes exemplaren weggeven. Let wel op: HelloFresh is nog erg nieuw en daarom bezorgen ze op dit moment alleen in Amsterdam en omgeving (zijnde: Amstelveen, Ouder-Amstel, Diemen, Weesp, Zaanstad, Zaandam en Haarlemmermeer). Om deze prijs te winnen moet je dus in deze omgeving woonachtig zijn.

Kijk voor meer info over HelloFresh op de website en de Facebook-pagina.

Ze.nl mag 6 x de Hello Fresh-tas voor twee personen weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 27 februari.