Sylvie van der Vaart in lingerie

Celebs door Redactie Ze.nl
Enige tijd geleden werd bekend dat Sylvie van der Vaart in maart het gezicht van de nieuwe campagne van Hunkemöller zou worden. Op internet zijn alvast een aantal foto?s verschenen van de glamorous voetbalvrouw.  Like it or not?
 
RTL Boulevard 

heeft de hand gelegd op de eerste foto van Sylvie in lingerie.

Adriana Hoppenbrouwer, Marketing Director Hunkemöller, zegt tegenover het tv-programma over de shoot: ?Wij zijn ontzettend blij dat Sylvie ons nieuwe gezicht is. Sylvie straalt al onze merkwaarden uit en ze is prachtig. Het is echt een feestje om met haar te mogen werken.? Sylvie is net zo enthousiast over de samenwerking. ?Ik ben echt vereerd dat ik het nieuwe gezicht ben van Hunkemölller. De fotoshoot was spannend, maar is echt heel goed verlopen. Ik ben onwijs blij met de foto?s."
 
 
Maar ook het Duitse tijdschrift Gala heeft een kiekje van Sylvie op hun werbsite geplaatst in een Hunkemöller-setje. De voetbalvrouw is er erg trots op, want ze twitterde de link naar de foto.
 
Eerder zei Sylvie al over het feit dat ze de campagne van Hunkemöller siert: "Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV-commercials en in fotografie.? Ze volgt hiermee zangeres Do op, die eerder een campagne voor de lingerieketen deed. 
 
Binnenkort verschijnt Sylvie weer op de Nederlandse televisie. Ze gaat vanaf 27 februari het programma The Face presenteren. Het programma zal elke maandag op RTL 5 om 20.30 uur te zien zijn.

Wat vind jij van de kiekjes van Sylvie?